Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Contactloos afhalen Contactloos afhalen    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact

Londji


Er zijn 67 producten.

Item 1-12 van 67 in totaal item(s)

Londji

Verantwoord speelgoed met een leuke twist. Dat is waar het speelgoed van Londji voor staat. Londji kent zijn oorsprong in Barcelona en dat merk bij sommige ontwerpen. Londji speelgoed is alles behalve alledaags. De ontwerpers gaan steeds voor uniek speelgoed zoals puzzels van enkele meters lang, stoere tijdelijke tattoos of een domino voor op reis.


Londji speelgoed

Het speelgoed van Londji verrast je keer op keer met hun grappige tekeningen en unieke vormen. De ronde puzzels van Londji zijn hier het perfecte voorbeeld van. Deze zijn perfect geschikt al cadeau voor sinterklaas, Kerst, verjaardag of gelijk welke ander evenement. Ook Londji tijdelijke tattoos zijn een absolute must-have voor elke stoere piraat of lieve prinses!


Londji webshop

Als erkende verdeler van Londji speelgoed willen we natuurlijk al hun topstukken in de kijker zetten, maar ook aandacht schenken aan minder bekend Londji speelgoed. Denk maar eens aan onze speelse Ulysses of de super toffe kaleidoscopen. Alle verantwoord speelgoed van Londji testen we trouwens zelf eens uit bij onze neven en nichtjes. En met succes! Zo weten we 100% zeker dat jij het perfecte cadeau shopt in onze Lonji webshop.


Verantwoord speelgoed

Bij het groene imago van Lola Life Lines sluit het verantwoord speelgoed van Londji natuurlijk perfect aan. Alles wordt rechtstreeks ontworpen in Barcelona en wordt met zorg voor de natuur geproduceerd. Wil je meer weten over het hele proces binnen Londji? Lees er alles over op www.londji.com!