Vaste winkel in Veldegem Vaste winkel in Veldegem    Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat

Engelpunt


Selecteer hierboven een subcategorie.

Zoek opnieuw

Engelpunt

Het Nederlandse merk Engelpunt is, zoals veel hippe kindermerken, zeer kleinschalig begonnen in hartje Amsterdam. Wat begon met enkele slingers en feestdecoratie, is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van boekentassen, pennenzakken en ander schoolgerief.


Engelpunt boekentassen

De boekentassen van Engelpunt haal je er zo uit. Met oog voor detail, leuke afwerking en zorgvuldig geselecteerde kleuren zijn de boekentassen van Engelpunt keer op keer echte pareltjes. Ook van de leuke pennenzakken word je in een oogopslag vrolijk. Kortom: de Engelpunt boekentassen en etuis zijn een absolute must-have op school!


Engelpunt webshop

Op Lola Life Lines shop je vanaf nu met een gerust hart een groot deel van de Engelpunt collectie online. Met een snelle levering en gratis verzending vanaf €65 zit je hier absoluut goed. Laat je verleiden en scroll door alle pennenzakken, decoratie en boekentassen van Engelpunt in één handig overzicht.


Engelpunt online bestellen

Meer vragen over de Engelpunt collectie? Geef ons een seintje via de chat onderaan deze pagina, of surf naar www.engelpunt.be!