Gratis verzending vanaf € 65  Gratis verzending vanaf € 65    Supersnel bezorgd   Gratis afhalen in de shop    Inpakservice   Inpakservice    Klantenscore 9.3/10  Klantenscore 9,8/10    € 1 = 1 punt   Spaar korting  contact
Overzicht
positive

96.8%

(30 beoordelingen)

Gemiddelde score: 4.75/5

neutral

0%

(0 beoordelingen)

Aantal beoordelingen: 31

negative

3.2%

(1 beoordelingen)

Geef ze een 10 op alle vlakken
rating
Ik ben een echte soldenjager maar soms kom ik er wat laat door om te bestellen. Ik kon bij Lola Life Lines nog heel veel vinden die me aansprak. Zonder probleem zeer snel geleverd. Ook weten ze wat service bieden is aan de klant. Voor mij een absolute aanrader, ik koop er zeker nog.
Anoniem 15/03/2019
Aan te raden !
rating
Ik heb al een paar bestellingen geplaatst want ik blijf fan ! Originele, leuke producten en steeds correcte service !!! Zeker aan te raden...
Anoniem 13/03/2019
top!
rating
Mooie, kwaliteitsvolle spullen. Goede en vlotte service!
Anoniem 13/03/2019
doe zo voort
rating
Heel leuke artikelen en vlotte afhandeling
Anoniem 12/03/2019
Aanrader
rating
Leuke artikelen, snelle verzending. Zeker een aanrader.
Anoniem 12/03/2019
Top service ook voor bestellingen uit nederland.
rating
Al meerdere malen vanuit Nederland besteld bij Lola lifelines. Altijd snelle bezorging en mooie spullen! Zeer tevreden en aangeraden bij vriendinnen.
Anoniem 12/03/2019
Leuke producten
rating
Leuke producten, snelle levering. Telkens zeer tevreden van mijn bestelling.
Anoniem 12/03/2019
Mooi aanbod en snelle service
rating
Mooi aanbod en snelle service. Spulletjes zijn altijd goed verpakt en cadeau verpakking is mooi verzorgd. Gewoon een correcte afhandeling met een tikkeltje meer.
Anoniem 12/03/2019
Super leuke online shop!
rating
Ik heb een leuk mokje in de vorm van een vosje gekocht, echt mooi en ook zeer goed verpakt! Zou deze online shop zeker aanraden :)
Anoniem 29/08/2018
Leuke spulletjes aan huis gebracht
rating
Leuke spulletjes aan huis gebracht, super!
Anoniem 29/08/2018
Superleuke boekentas voor mijn zoon...
rating
Superleuke boekentas voor mijn zoon besteld van Jeune Premier. De enige webshop die dit merk wel opnam in de 10% BackToSchool korting! Jammer genoeg was degene die ik wou voor mijn dochter niet meer in stock... Ik ben fan!
Anoniem 29/08/2018
Op en top!
rating
Kwaliteitsproducten. Correcte en stipte levering. Een echte aanrader. DOEN!
Anoniem 17/05/2018
Leuk en snel!
rating
Leuk and snel!
Anoniem 16/05/2018
Originele hebbedingen!
rating
Knap aanbod: originele spullen voor een goede prijs! Uitstekende levering.
Anoniem 16/05/2018
rating
Super leuke site met heel leuke dingen in verschillende prijsklasse. Na plaatsing bestelling vlotte afhandeling en goed ingepakt en toegekomen. Zeeeeeker voor herhaling vatbaar
Anoniem 16/05/2018
Het regenbooglampje is mooi en werkt...
rating
Het regenbooglampje is mooi en werkt zoals we verwacht hadden! Dus perfecte beschrijving op de site. Verzending is zeker ok, had alleen verwacht dat ik een bevestigingsmailtje zou krijgen als het product verzonden was, dacht dat ik dat ook zo gelezen had. Maar toen ik informeerde kreeg ik zeer vriendelijk antwoord!
Anoniem 16/05/2018
toffe spulletjes
rating
toffe spulletjes, leuke merken en een correcte en snelle afhandeling. Prima service!
Anoniem 16/05/2018
leuke spullen en goede service
rating
leuke spullen en goede service! Ook kreeg ik snel antwoord op een vraag en de levering liet niet lang op zich wachten, een webshop om aan te raden dus!
Anoniem 16/05/2018
Top webshop
rating
Super toffe spullen. Voor elk wat wils. Top kwaliteit, snelle en goede levering. Zeer tevreden van de algemene werking van deze webshop.
Anoniem 16/05/2018
Zeer tevreden over deze toffe webshop
rating
Zeer tevreden over deze toffe webshop! Correcte levering, degelijke producten! Ook zeer vriendelijke zaakvoerders. Een aanrader voor iedereen!
Anoniem 16/05/2018