Vaste winkel in Veldegem Vaste winkel in Veldegem    Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat

JP Bags by Jeune Premier


Selecteer hierboven een subcategorie.

Zoek opnieuw

JP Bags by Jeune Premier

Boekentassen van JP

Als zustermerk van Jeune Premier biedt JP mooie boekentassen met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwste collectie lagere school boekentassen van JP zijn afgewerkt tot in het detail, voorzien van hippe prints en kunnen absoluut tegen een stootje.

De JP boekentassen zijn voorzien van reflecterende elementen aan de voor- en achterzijde van de boekentas. Verder hebben de boekentassen twee grote opbergvakken binnenin, en een ruim voorvak om kleinere schoolspullen in op te bergen.

De JP boekentassen bevatten:

- 2 ruime opbergvakken
- ruim voorvak
- 100% waterafstotende canvas
- 2 kindvriendelijke druksluitingen
- stevig handvat
- ergonomische en verstelbare rugriemen

Boekentas lagere school

De JP Bags zijn een op-en-top eyecatcher op de speelplaats! Zo kies je voor jouw kind de perfecte lagere school boekentas!


JP Bags by Jeune Premier

Wil je alvorens je nieuwe JP boekentas aan te schaffen je kind deze eerst laten passen? Dat kan! In ons afhaalpunt te Assebroek kun je alle boekentassen laten passen om zo tot de juiste keuze te komen. Nadien heb je alsnog 14 dagen retourgarantie op je JP boekentas.