Vaste winkel in Veldegem Vaste winkel in Veldegem    Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat

Eef Lillemor


Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Eef Lillemor

Oprichtster van het populaire merk Eef Lillemor, Eva Lillemor Brunner, is een rasechte Amsterdamse mama van 2 die in 2014 gestart is met het ontwerpen van slechts enkele posters. De pastelkleuren en schattige tekeningen maakten van Eef Lillemor een onmiddellijk succes.


Eef Lillemor decoratie

De posters van Eef Lillemor dient als hippe kinderkamer decoratie en past thuis in zowat elk interieur. Ook de nachtlampjes van Eef Lillemor zijn onmisbaar in elke kinderkamer. Laat je inspireren!


Eef Lillemor wenskaarten

Ook de wenskaarten (en posters) van Eef Lillemor zijn één voor één echte hebbedingen. Ze brengen op een lieve manier de boodschap over dankzij hun zacht kleurenpalet. Fleur de kinderkamer op door bijvoorbeeld naast de Eef Lillemor posters ook de wenskaarten in een fris kader te stoppen. Deze zijn in combinatie met de kinderkamer nachtlampjes een echte voltreffer.


Webshop Eef Lillemor

Meer weten over het reilen en zeilen binnen Eef Lillemor? Surf dan snel naar www.eeflillemor.nl!