Vaste winkel in Veldegem Vaste winkel in Veldegem    Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat

Resultaat verfijnen:

Prijs

Prijs

  • € 25,00 - € 26,00


Lottie poppen

Alles binnen deze categorie:


Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Lottie Poppen

Een Lottie pop is niet alleen leuk en schattig, ze is bovendien 100% realistisch. Met een Lottie pop in huis merk je meteen dat het lichaam klopt met dat van een 9-jarige. Geen hoge hakken, geen sierraden of make-up om volwassener te ogen. Wat een Lottie pop wel heeft, is een overvloed aan interesses. Denk aan paardrijden, dansen of spelen op het strand. Naast mooie kledij hebben Lottie poppen ook een kenmerkende grootte van 18 centimeter, die meteen uitspringt tussen alle andere doosnee speelgoedpoppen. Kortom: met Lottie geef ook jij jouw kind een realistisch beeld op de wereld. Veel speelplezier!

Lottie accessoires

Naast de standaard poppen biedt het merk ook een mooi aantal Lottie accessoires aan om jouw set compleet te maken. Prachtig afgewerkte kledij, dieren of speelgoed voor op het strand? Lottie heeft het allemaal.

Lottie pop kopen

Een Lottie pop kiezen kan moeilijk zijn. Het ruime aanbod aan kwalitatieve en realistische poppen is zo uitgebreid dat je ze liefst allemaal in huis wil hebben. Twijfel je nog over een bepaalde uitvoering? Bestel enkele Lottie poppen en stuur gewoon deze terug die je niet meer wil. Zo heb je dankzij Lola Life Lines altijd een kant-en-klaar cadeau in huis!