Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Contactloos afhalen Contactloos afhalen    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact

Resultaat verfijnen:

Prijs

Prijs

  • € 4,00 - € 25,00

Merk

Merk

Beschikbaar

Beschikbaar


Kinderboeken

Alles binnen deze categorie:


Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

De leukste kinderboeken | Lola Life Lines

Kinderboeken

Bij Lola Life Lines hebben we een enorme keuze aan de meest originele kinderboeken. Scoor in alle rust het perfecte kinderboek om te geven of te houden. Laat je inspireren door onder andere Kapitein Winokio met alle kinderboeken waar je kids mee kunnen op zingen, dansen en lachen. Snuister ook tussen al onze kinderboeken online voor alle leeftijden. Denk aan schrijfboeken, leesboeken en kleurboeken voor kinderen.

Prentenboeken

De meeste kinderboeken uit ons assortiment zijn daarbovenop ook nog eens prentenboeken. Zo ben je zeker dat je voor elke leeftijd een gepast prentenboek zult vinden. Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van je aankoop? Je kunt je prentenboeken en kinderboeken binnen de 14 dagen ruilen. Daar doen we echt niet moeilijk over.

Vriendenboeken

Starten je kids net met school? Laat ze, net als ons vroeger, hun eerste vriendenboek meenemen! De klasgenootjes zullen met veel plezier het vriendenboek of vriendinnenboek van jouw schat invullen. Al dan niet met wat hulp van de mama of papa.

Zwangerschapsdagboek

Ook voor als je kindje er nog niet is hebben we precies wat je zoekt. Het enige echte zwangerschapsdagboek van Lacarta zit boordevol invul- en fotomogelijkheden om je zwangerschap in vast te leggen. Zo heb je ook voor later een nostalgisch aandenken voor jezelf of je lieveling. Bekijk meer van Lacarta op hun Lacarta webshop. Naast een zwangerschap dagboek hebben ze ook nog een superleuk mijn eerste jaar invulboek!