Vaste winkel in Veldegem Vaste winkel in Veldegem    Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat

Resultaat verfijnen:

Prijs

Prijs

  • € 2,00 - € 3,00


Dubbele verjaardagskaarten

Alles binnen deze categorie:


Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Dubbele verjaardagskaarten

Wat is nu beter dan onze enkele verjaardagskaarten? Een dubbele verjaardagskaart! Niet alleen handig om neer te zetten op de kast, maar vooral ook handig om een centje in te steken. De dubbele verjaardagskaarten van Lacarta zijn gedrukt op milieuvriendelijk én stevig papier zodat ze extra lang bewaard kunnen worden.

Verjaardagskaart met goudfolie

Om onze dubbele verjaardagskaarten nog meer in de spotlights te zetten, hebben we ze laten afwerken met subtielte tinten in goudfolie. In combinatie met de handgetekende tekeningen en de gouden details maakt van elk van deze wenskaarten een absoluut kunstwerk. Door het blinkend laagje goudfolie trekt hij meteen de aandacht, waardoor jouw kaart er zo van tussenuit springt.

Dubbele verjaardagskaart met envelop

Om de ervaring en het gemak compleet te maken, steken we bij elke dubbele verjaardagskaart ook nog eens een gouden envelop. Zo heb je meteen ook al een kant-en-klaar cadeautje om te geven, in plaats van zo'n doorsnee saaie omslag. Wedden dat de jarige met plezier jouw kaartje uit de bus haalt?