Een product terugsturen

Onze retourvoorwaarden

★ Je hebt 14 dagen na ontvangst van je product(en) om aan te geven dat je wilt retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

★ Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

★ Het artikel moet in originele verpakking en zonder beschadigingen opgestuurd worden.

★ Bij kleding en schoenen moet het label/kaartje nog aan de kleding zitten en het mag niet gedragen zijn.

★ Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.

★ Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug conform de retourinstructies die je van ons ontvangt bij het retour melden van je artikel.

★ Let op: komt je totale orderbedrag na het aftrekken van de verkoopprijs van het teruggestuurde product onder €65, dan worden alsnog de oorspronkelijke verzendkosten aangerekend.Check! Wat nu?

★ Stuur ons een mail met daarin je naam, adres, ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Stuur deze e-mail naar info@lolalifelines.be.

★ Na het versturen van bovenstaande mail heb je nogmaals 14 dagen om ons het product op te sturen. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening.

★ Zorg voor een stevige doos en voldoende schokdempend materiaal (denk aan verfrommeld papier, isomo, bubbelplastic, ...) en ga ermee naar je postkantoor. LET OP: houd de track-and-trace code goed bij. Dit is jouw bewijs van verzending.

★ Van zodra wij het product in een herverkoopbare staat terug hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag van het product uiterlijk binnen 30 dagen terug via dezelfde manier als dat het product is aangekocht.

★ Verstuur je retourpakketje naar:

Lola Life Lines
Pannenhuisstraat 35
8310 Assebroek
België

★ Iets niet duidelijk? Aarzel niet om ons te contacteren via Facebook, e-mail of Whatsapp!