Vaste winkel in Veldegem Vaste winkel in Veldegem    Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat

Resultaat verfijnen:

Prijs

Prijs

  • € 19,00 - € 110,00

Merk

Merk

Geslacht

Geslacht


Boekentassen lagere school

Alles binnen deze categorie:


Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Boekentassen lagere school

Boekentassen lagere school

Boekentassen voor jongens voor de lagere school zijn er in alle soorten en maten. Maar de beste zijn deze die tegen een ferm stootje kunnen en al eens vuil mogen worden. De luxe boekentassen van Jeune Premier zijn daarvoor perfect geschikt. De lagere school boekentassen van Jeune Premier zijn voorzien van een lederen afwerking en unieke prints, waardoor jouw zoon op de lagere school absoluut met een eyecatcher zal rondlopen. Jeune Premier maakt high-end boekentassen die een hoge duurzaamheid garanderen.

De boekentassen voor meisjes voor de lagere school van Jeune Premier zijn dan weer stijlvol afgewerkt met elegante kleuren. De boekentassen zijn stuk voor stuk een absolute must-have voor volgend schooljaar. De boekentassen van Jeune Premier voor meisjes scoren opnieuw hoog in duurzaamheid.

Alle boekentassen voor het lager onderwijs zijn door Lola Life Lines zorgvuldig geselecteerd bij de grootste merken. Denk daarbij aan Jeune Premier, Jeune Premier Mini, JP, Engelpunt, Onnolulu, Caramel et Cie en Froy en Dind. In de categorie lagere school boekentassen vind je ook het immer populaire merk Bakker terug.

Alle boekentassen die we bij Lola Life Lines aanbieden zijn van hoge kwaliteit en worden al binnen 1 à 2 dagen geleverd. Nóg een reden om je boekentassen op deze webshop aan te schaffen.

Heb je nog vragen over je lagere school boekentas? Geef ons gerust een seintje via de chatfunctie!