Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Contactloos afhalen Contactloos afhalen    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat
Een goede boekentas kiezen in 5 stappen

Een goede boekentas kiezen in 5 stappenBoekentassen voor lagere school of de kleuterschool zijn tegenwoordig veel meer dan een noodzakelijk item voor in de klas. We durven zelfs stellen dat boekentassen anno 2018 een statussymbool geworden zijn. Juist om die reden zijn ouders vaak in juni al froyop zoek naar de nieuwste collecties boekentassen, om 100% zeker te zijn van de ruimste keuze.

Om je goed op weg te helpen in de zoektocht naar een goede boekentas voor je kind, helpen we je bij Lola Life Lines graag op weg.


Jeune Premier kleuterboekentas

1. De grootte van een boekentas

Kies een boekentas die min of meer is afgestemd op de lengte van je kind. Heeft je lieveling al zijn of haar groeispurt al gekregen? Kies dan voor één van onze ruimere Maxi modellen. In het andere geval zal een Midi model volstaan. Beide boekentassen hebben genoeg ruimte binnenin voor voldoende A4-mappen, schrijfgerief en ander schoolmateriaal. Het is dus niet omdat je een kleinere boekentas kiest, dat je kind er dan per sé ook minder kan instoppen.

De grootte van een kleuterboekentas speelt hierbij minder een rol. Alle hippe kleuterboekentassen bij Lola Life Lines zijn getest én goedgekeurd op hun grootte. Alle kleuterboekentassen bevatten genoeg ruimte voor een hapje, drankje, knuffeltje en wat reservekledij. Ben je nadien toch niet helemaal tevreden over je nieuwe kleuterboekentas? Dan kun je die altijd bij ons retourneren!


2. Comfort van een boekentas

Kinderen dragen hun hippe boekentas het hele schooljaar door. Net om die reden kies je best een boekentas met ergonomische en verstelbare ruglinten. Op die manier past een goede boekentas zich aan jouw kind aan.

Alle boekentassen voor lagere school en kleuterschool die we bij Lola Life Lines verkopen voldoen aan al deze criteria zodat ze het draagcomfort op de rug verhogen.

Het is ook wetenschappelijk bewezen dat boekentassen waarvan de ruglinten dicht tegen elkaar staan het minst belastend zijn voor de rug van je kind.

Tip: controleer af en toe eens het gewicht van een gevulde boekentas. Een goede boekentas mag maximaal 10% van het totale lichaamsgewicht van je kind bevatten.
3. Het beste Materiaal

Het materiaal waaruit de boekentas bestaat speelt ook een rol. De meeste van onze boekentassen lagere school zijn voorzien van 100% waterafstotende canvas. Wij raden steeds aan om, gezien ons Belgisch weer, steeds voor een waterafstotende boekentas te kiezen.

Merken als Froy & Dind, Onnolulu en Jeune Premier spelen hier handig op in door op al hun boekentassen deze waterafstotende stof te gaan gebruiken. Ontdek het volledige assortiment op onze Jeune Premier pagina!4. Een hippe Boekentas print

Laat ons eerlijk zijn: kwaliteitsvolle en degelijke boekentassen zijn lang niet alles. Zeker niet voor een kind. Tegenwoordig zijn zowel kleuterboekentassen als lagere school boekentassen allemaal voorzien van stijlvolle prints die zowel bij kinderen als volwassen aan slaan. Laat je kind dan ook zijn zegje hebben en laat hem of haar een print uitkiezen die hij of zij écht wil.

Bij jongens blijven dino's, dieren en superhelden het goed doen. Bij meisjes zijn het kleur roze en schattige tekeningen dan weer echte hoogvliegers. Ook daar spelen de grootste merken van boekentassen handig op in door hun nieuwste collecties te voorzien van deze immer populaire prints bij boekentassen.

Wist je dat alle Jeune Premier boekentassen afgewerkt zijn met leder? Deze leuke extra maakt van Jeune Premier een merk om U tegen te zeggen!5. Een goede boekentas kiezen

Nu we de belangrijkste tips op een rijtje hebben gezet, is het aan jou. Het kiezen van een goede boekentas voor je kind.

Twijfel je nog over bepaalde prints, uitvoering of materiaal? Je kunt je nieuwe boekentas altijd komen passen bij ons afhaalpunt nabij Brugge. Alleen zo ben je 100% tevreden over je nieuwe, hippe boekentas!

    


All images © Freepik, 500px, thenounproject, VisionsPictures, shutterstock, Dreamstime, Pexels.

Schrijf een reactie