Gratis verzending vanaf € 49 Gratis verzending vanaf € 49    Contactloos afhalen Contactloos afhalen    Inpakservice Inpakservice voor elk cadeau    Klantenscore 9,6/10 Klantenscore 9,6/10    contact  |  Chat
Communie trends 2020

Communie trends 2020Bij de communie of lentefeest van je zoon of dochter hoort hoe dan ook een fantastisch feest. Maar waar haal je daarvoor inspiratie?

Lola Life Lines helpt je op weg bij het kiezen van kinderkledij voor je communicant, aankleding voor de tafels en communie uitnodigingen op maat. Hou je vast, want hier komen de grootste trends voor lente- en communiefeesten in 2020!

Communiefeest 2018

Communiekledij 2018

We zien het in zowat alle nieuwe zomercollecties kinderkledij voor 2020. Dé trends deze zomer zijn zachte kleurtinten met een luxe afwerking. Denk maar aan licht roze, zacht blauw en neutrale grijstinten.

Speciaal voor deze blog hebben we enkele prachtige stukken geselecteerd die perfect kunnen dienen als lentefeest- of communiekledij.

De merken waar wij mee samenwerken, Iglo+Indi, Little Indians, Sproet en Sprout en 4 Funky Flavours om er een paar te noemen, streven er naar om kinderkledij van hoge kwaliteit te maken zodat ze ook na het communiefeest nog vlot te dragen zijn.

Klik op de foto's hieronder om de communiekledij te bekijken:

Lees verder onder de foto's

Communiekleedje Communiekleedje Communiekleedje Communiekleedje

Unieke communie tafelversiering

Op zoek naar stijlvolle tafelversiering voor op je communiefeest, maar geen zin in afwas? Wij ook niet.

Daarom hebben we speciaal voor jullie de leukste wegwerpborden van House Doctor in huis gehaald.

Dit wegwerpservies straalt op een speelse manier klasse uit en zal ongetwijfeld hét gespreksonderwerp zijn op het lentefeest van je kind. De borden van House Doctor zijn budgetvriendelijk en perfect geschikt om de leukste hapjes op te presenteren.

Klik op de foto's hieronder om de tafelbekleding te bekijken:

Lees verder onder de foto's

Servietten House Doctor Borden House Doctor Servetten House Doctor Bekers House Doctor

Het leukste communie cadeau

Ieder kind is anders. En net om die reden is het moeilijk om het perfecte communiecadeau te vinden. Om je een duwtje in de juiste richting te geven hebben we enkele tips op een rijtje gezet die te vinden zijn op onze webshop.

Het speelgoed van onder andere Play & Go, Londji, A Little Lovely Company en Rex London is telkens uniek in zijn soort. Een prachtig design maakt van dit speelgoed keer op keer echte toppers.

Tip: deze cadeautjes zijn ook perfect geschikt voor verjaardagen, Kerst, Sinterklaas en alle andere leuke gelegenheden.

Klik op de foto's hieronder om de communie geschenken te bekijken:

Tip: laat je zoon of dochter een verlanglijstje aanmaken op Lola Life Lines. Via haar persoonlijke link kan iedereen haar gekozen cadeautjes bekijken en meteen aanschaffen.

Lees verder onder de foto's

Dekbed overtrek Bloomingville Vriendenboek Stratier Neon licht A Little Lovely Company Puzzel Londji

Communie uitnodigingen ontwerpen

Naast alle leuke merken voor cadeautjes, kinderkledij en boekentassen, hebben we ook een eigen ontwerpteam.

Zo ontwerpen we alles wat op deze webshop te zien is zelf. Heb je dus nood aan unieke uitnodigingen voor communie of lentefeest? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij gaan van ontwerp tot drukwerk tot het uiterste om er een prachtige uitnodiging van te maken op maat. En dat zowel via mail als via persoonlijk overleg. Geef ons een seintje via Facebook of via info@lolalifelines.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


All images © Freepik, 500px, thenounproject, VisionsPictures, shutterstock, Dreamstime, Pexels.

Schrijf een reactie