Gratis verzending vanaf € 65  Gratis verzending vanaf € 65    vandaag gratis ophalen  Vandaag gratis ophalen    30 dagen bedenktijd   30 dagen bedenktijd    Vlotte klantenservice via mail, Facebook of chat  Vlotte klantenservice    Klanten geven ons: 9.3/10  Klanten geven ons: 9,3/10 

Speelgoed

Alles binnen deze categorie:


Er zijn 56 producten.

Item 1-30 van 56 in totaal item(s)

Actieve filters

Duurzaam speelgoed voor kinderen.

Speelgoed

Bij Lola Life Lines houden we van verantwoord en duurzaam speelgoed voor kinderen. Duurzaam speelgoed gaat niet alleen over de lange levensduur, maar ook voornamelijk over de beperkte ecologische voetafdruk van het speelgoed. Zo wordt bij duurzaam en verantwoord speelgoed voornamelijk gebruik gemaakt van hout en andere duurzame materialen.

Speelgoed voor kinderen heeft de belangrijke functie om fijne motoriek en andere belangrijke vaardigheden aan je kind bij te brengen. Kies daarom het juiste speelgoed voor je kinderen waar ze niet alleen uren speelplezier van hebben, maar ook wat van bijleren. Creatief speelgoed voor kinderen en baby's bieden we dan ook in alle soorten en maten aan op Lola Life Lines.

Speelgoed tattoos

Rex London heeft bijvoorbeeld een hele collectie kleurpotloden, tijdelijke tattoos, brain teaser puzzels en memorie voor kinderen op de markt gebracht. De eenhoorn kleurpotloden zijn daarvan het perfecte voorbeeld.

Londji speelgoed

Ook de grote puzzels van Londji, de tijdelijke tattoos, domino, en ronde puzzels voor kinderen van Londji zijn kwalitatief en duurzaam. Londji is een Spaans bedrijf dat duurzaam speelgoed hoog in het vaandel draagt. Wist je dat Londji ook een assortiment teleidoscopen heeft? Check it out!

Bij Lola Life Lines shop je vanaf nu het leukste speelgoed voor kinderen om te geven bij Sinterklaas, als Kerstcadeau of bij verjaardagsfeestjes.