Boeken en CD's

Boeken en CD's

Alles binnen deze categorie:

Er zijn 28 producten.

Item 1-28 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Boeken en cd's voor kinderen

Kinderboeken

Zou je ook liever hebben dat je kind even wegblijft van de tablet? Dan zit je goed bij Lola Life Lines! Ons assortiment kinderboeken bevat enkele klassiekers als de immer populaire Kapitein Winokio, die trouwens samen met een leuke luister cd voor kinderen verkocht wordt. Denk aan de lente, zomer, herfst en winter van Kapitein Winokio, maar ook de standaard uitgaven zijn te verkrijgen als '10 liedjes van de Notenboot', '13 kinderliedjes uit alle windstreken' en '10 hits van vroeger'. Ook al deze Kapitein Winokio boeken komen met een zalige luister cd voor kinderen.

Ook voor de iets oudere kinderen  hebben we enkele kleppers in aanbieding. Het leerrijke hand lettering ledger bijvoorbeeld. Of een klein dagboek én nachtboek. Om de gedachten die je 's avonds te binnen schieten netjes op te schrijven in je Can't Sleep Write Now boek.

Naast dit alles hebben we ook leuke beloningskaarten voor kinderen, Letters to my Love, Letters to my Mom en Letters to my Future Self. Zo kun je zelf brieven schrijven voor jezelf om later vol nostalgie op terug te kijken.

Ook voor zwangerschap en geboorte hebben we leuke invulboeken. Toppers hiervan zijn het zwangerschap dagboek en mijn eerste jaar dagboek van Lacarta. Is je kleintje al wat groter? Dan zal hij of zij zich ongetwijfeld kunnen bezig houden met het spelletjesboek van Lacarta.

Ook vriendenboeken van Stratier en Pimpelmees, voor zowel jongens als meisjes, kun je vinden bij Lola Life Lines.