Search

Merken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van updates, promoties en Lolalifelines nieuws!

E-mailadres:

Uw favoriete winkel bij u thuis

Nooit meer na het werk nog de stad in sjeezen om dan voor een gesloten winkeldeur te staan. Gedaan met het ellenlange rondtoeren met de auto, op zoek naar die ene geschikte en dure parkeerplaats. Je favoriete winkel ligt niet meer mijlenver van je vandaan!
Shoppen bij Lola Life Lines doe je rustig bij je thuis. Je bezoekt onze winkel zo vaak, zo lang, en wanneer je wilt.

Lola’s artikelen bekijken

Alle artikelen zijn voorzien van foto’s en de nodige uitleg (prijs, merk, afmetingen, omschrijving, …) in de productomschrijving. Die krijg je te zien als je klikt op een product.

Lola ‘Live’

Lola Life Lines wil graag het gemak van het ‘thuis-shoppen’ aanvullen met een lage drempel om de artikelen ‘live’, dus in het echt, te komen bekijken. Heb je interesse in iets, maar wil je het toch graag eens in het echt zien? Dan kan je na afspraak je favoriet komen bekijken, zonder aankoopverplichting. Heb geen drempelvrees! Lola’s deur staat wijd voor je open. En als je toch beslist het artikel niet te nemen, dan is dat geen enkel probleem!

Het is echter niet mogelijk artikelen te ‘reserveren’ of ‘een optie te nemen’ zonder ze aan te kopen. Het betekent dus niet dat een artikel niet kan gekocht worden door iemand anders als jij het komt bekijken.

Vragen?

Heb je geen ervaring met het online shoppen en wil je graag wat hulp? Heb je interesse in iets, maar heb je nog vragen? Wil je graag extra foto’s? Wil je één of meerdere artikels komen bekijken? Dat kan! Neem contact met ons op. Dan loodsen we je door de Lola Life Lines webwereld, beantwoorden we je vragen, sturen we je extra foto’s, of maken we een afspraak.

Contact

Je kan ons bereiken via mail op info@lolalifelines.be of telefonisch op (0032) 476 29 17 75 van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.