Verlanglijstjes

Bij Lola Life Lines kan je makkelijk je favorieten opslaan in verlanglijstjes.

Dit zijn een soort van boodschappenlijstjes waarmee je vlug naar jouw favoriete producten surft.

Maar je kan er ook voor kiezen (een) verlanglijstje(s) publiek te maken. Dan is het zichtbaar voor al wie in het zoekveld jouw familienaam invult. Je kiest dus zelf of anderen jouw lijstje kunnen zien of niet door eenvoudig aan- of afvinken.

Zo kan je een verlanglijstje aanleggen bijvoorbeeld naar aanleiding van een specifieke gebeurtenis: een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een communie of lentefeest, moeder- of vaderdag, Valentijn, ….

Koopt iemand iets van op jouw lijstje, dan wordt het hiervan verwijderd. Op die manier krijg je niet twee maal hetzelfde cadeau, tenzij dat precies de bedoeling was (bijvoorbeeld als je dezelfde 3 kapstokjes wil: als er ééntje van je lijstje wordt gekocht, blijven er nog 2 over).

In je account kan je zien welke producten al gekocht werden van je lijstje, en welke er nog op staan.

Interessante tip dus om door te geven aan je familie en vrienden. Krijg voortaan alleen die cadeaus waarmee jij gegarandeerd mee in de wolken bent!

Een verlanglijstje geeft geen aankoopverplichting. De artikels worden ook niet voor jou gereserveerd. Het kan dus zijn dat een artikel dat lang op je lijstje staat, uitverkocht raakt.

Om producten toe te voegen aan een verlanglijstje, klik je bij elk product op 'voeg toe aan verlanglijst'. Als je je inlogt, kan je bij elk product makkelijk kiezen aan welk lijstje je het zou willen toevoegen.
Je kan ook de hoeveelheid aanpassen als je dat wil. Als je de hoeveelheid later wil wijzigen, dan klik je dit lijstje aan in je account, wijzig je de hoeveelheden en kies je voor 'producten aanpassen'. In je account kan je zelfs een gradatie aanduiden hoe graag je dit product wil. Om een product van je lijstje te verwijderen klik je op 'verwijder uit lijst'.

Leg jij een verlanglijstje aan, nav een speciale gebeurtenis? Breng ons hier dan van op de hoogte op info@lolalifelines.be. Bij het afsluiten van je lijstje krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van 10% van het totale verkochte bedrag. Je komt hiervoor in aanmerking als er van jouw lijstje minimum 10 artikelen verkocht zijn in een periode van 3 maanden.