Search

Merken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van updates, promoties en Lolalifelines nieuws!

E-mailadres:

Aanmelden

Vooraleer je je bestelling in onze winkel kan bevestigen, moet je je aanmelden. Aanmelden kan met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Je kiest best een wachtwoord dat niet door iemand anders kan geraden worden.

Als je voor de eerste keer winkelt, moet je je eerst registreren. Hier vul je je gegevens in, en kies je je eigen wachtwoord.

Waarom moet ik mij registreren?

Lola Life Lines gebruikt deze gegevens om de bestelling uit te voeren. Je gegevens worden bewaard, zodat je die bij je volgende winkelbeurten niet telkens opnieuw hoeft in te voeren.

Op die manier kunnen we je ook contacteren bij vragen of opmerkingen over je bestelling.

Verlanglijstje

Als je je aanmeldt, kan je ook je verlanglijstje beheren. Dit is een soort boodschappenlijstje waarmee je vlug naar je favoriete spullen surft. Je kan artikels toevoegen aan je verlanglijstje door te klikken op voeg toe aan mijn verlanglijstje bij de productomschrijving.

Je kiest of anderen jouw lijstje kunnen zien of niet. Zo kan je een verlanglijstje aanleggen bijvoorbeeld naar aanleiding van een specifieke gebeurtenis: een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een communie of lentefeest, . Handige tip als iemand een cadeau zoekt waarmee je in de wolken bent. Bye bye genante momenten met goedbedoelde cadeaus die net niet je dat zijn!

Een verlanglijstje geeft geen aankoopverplichting. De artikels worden ook niet voor jou gereserveerd. Het kan dus zijn dat een artikel dat lang op je lijstje staat, uitverkocht raakt.

Nieuwsbrief

Bij het registreren kan je je ook aanmelden om de Lola Life Lines-nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Zo blijf je steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen, nieuwe collecties en kortingen!

Privacy

Wij gaan steeds zorgvuldig met alle persoonsgegevens om. Gegevens worden niet doorgegeven aan derden of gebruikt voor andere dan Lola Life Lines-doeleinden.

Gegevens aanpassen

Je kan steeds je gegevens aanpassen, bijvoorbeeld als je verhuisd bent, als je telefoonnummer veranderd is, of als je je wachtwoord wil wijzigen.