Search

Merken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van updates, promoties en Lolalifelines nieuws!

E-mailadres:

Dienst na verkoop

Beschadigde artikelen en fabricagefouten

Wij verpakken en verzenden onze artikelen steeds met de grootste zorg. Alle artikelen worden ook zorgvuldig nagezien op eventuele fabricagefouten.

Mocht u toch een beschadiging opmerken, kunt u het pakket binnen de veertien werkdagen naar ons terugsturen. Verzendkosten voor het retourpakket zijn voor eigen rekening. Als we het artikel nog in voorraad hebben, wordt u onmiddellijk een nieuw artikel bezorgd. Als het artikel niet meer voorhanden is, wordt het geld terug op uw rekening gestort.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar
Lola Life Lines, Lies Deketelaere
Oude Molendreef 2A
8340 Sijsele
België

Verlies en schade door verzending

In geval van verlies of schade door Bpost, is uw pakket verzekerd. 

Retourneren: Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden? Dan heb je het recht je bestelling binnen de 14 werkdagen naar ons terug te sturen, ongebruikt en in de originele verpakking.

Dit valt onder het verzakingsrecht: “De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.”

Laat ons steeds per mail op info@lolalifelines.be weten dat je iets retour wil doen, zodat we hiervan op de hoogte zijn. Vermeld in de mail steeds het bestelnummer.

De artikelen moeten ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden, binnen de 14 dagen na de levering. De verzendingskosten en verzendingsrisico's zijn dan wel voor eigen rekening. Na ontvangst van het retourpakket, storten we het bedrag (exclusief verzendkosten) terug op uw rekening. Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, wordt het bedrag niet terugbetaald.

Retourzendingen kunnen gestuurd worden naar
Lola Life Lines, Lies Deketelaere
Oude Molendreef 2A
8340 Sijsele
België

Problemen? Laat het ons weten!

Als je opmerkingen, vragen of problemen hebt over je bestelling, horen wij het graag zo snel mogelijk van u! Je kan ons bereiken via info@lolalifelines.be of telefonisch op (0032) 476 29 17 75. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 18 uur.