Search

Merken

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van updates, promoties en Lolalifelines nieuws!

E-mailadres:

Sproet & Sprout

Sproet & Sprout

Dit is Sproet & Sprout. Zij geloven in de ware schoonheid van de perfecte imperfectie. De onweerstaanbare sproeten op de neus van je zoon, de ontembare krullen op je dochters hoofd, en het charmante spleetje tussen hun voortanden. Deze imperfecties maken ons tot wie we zijn. Enig in ons soort, prachtig en interessant. 


Daarom tekent Sproet & Sprout graag naast de lijntjes, en durft de regeltjes wat om te buigen. Van het platgetreden pad afwijken en inspiratie zoeken in de wereld van design, reizen en voeding. 


Het resultaat? Unisex kledingstukken voor baby’s en kinderen, die niet gepolijst en saai zijn. Maar ‘edgy’, avontuurlijk en leuk. Net als de kleine deugnieten die ze dragen dus. 


De designs op de kledij zijn rustig, in basis kleuren, maar niet mainstream. Het zijn prints die je aanspreken. Allemaal met de hand getekend, ruimte latend voor de perfecte imperfecties die de prints tot leven laten komen. Klaar om harten te veroveren, tot de verbeelding te spreken en op talloze avonturen te gaan. 

 

producten per pagina

Improve your life !

producten per pagina